PROSÍM NEZADAVAJTE UŽ DOTAZY DO FÓRA NA WEBSITEX5.BLU­EFORUM.CZ

POUŽITE NOVÉ FÓRUM NA WWW.WEBSITEX5­.SK/FORUM

Toto je upravená offline kópia zrušeného fóra z websitex5.blueforum.cz s obsahom ku 9.11.2016. Offline kópia nie je editovateľná , je bez možnosti vyhľadávania , registrácie a prihlásenia užívateľa.

Aktualizácia webstránky

Jozef

Jozef

Borec

Příspěvků: 17

#1 29. 8. 2014 19:00

Zdravim. Prosim vas vzdy ked nieco zmenim na stranke v programe website x5 10 a nahram to na server a zaroven sa chcem pozret ci to tam je tak to tam neni. Priklad dam na stranku novy tovar ale ked si vytukam moju stranku tak ten novy tovar tam neni musím vela krat obnovit stranku aby sa to tam zobrazilo. Mne to nevadi ale ked pride zakaznik ktory ma moju stranku ulozenu v zalozkach a ide na nu tak tam vidi len to co tam videl ked tam naposledy bol. Nevidi tam ten novy tovar. To iste plati aj ked si do google vytukam moju stranku tak tam je pod nou je priklad kontakt a tak a ked si nekliknem priamo na stranku ale hned na kontakt tak je tam este stary kontakt vobec sa to neaktualizuje na nove a nove veci co tam dam. Ma niekto skusenosti?

PeterBA

PeterBA

Veterán

Příspěvků: 33

#2 16. 9. 2014 17:18

Je to po spôsobované po
a.) Záležitosť hostingu, mne to takto robilo na WebSupporte, až pokým som nezmenil nastavenia na debug mód
b.) Nastavenie Expirácie stránky v súbore .htaccess v roote hostingu
Pri statickej stránke nastavím po ukončení úprav na mesiac, až rok, pri e-shope, kde sa často mení stav by som doporučil čo najnižšiu hodnotu


.

RSS kanál tohoto tématu